I just get started and I hate you!


Solglasögon

+ mig = Hopplöst!!!!
Har sönder ca 5st per sommar.
Dom jag har på bilden nedan hann jag använda 2 ggr.
I soliga Visby var det bara att köpa nya samma dag...


Love


Wine

I need a drink and I need it now!


Love life


Blåsigt


Måndag

Poolhäng, shopping, stranden, solnedgång och vin..
That's it!


Söndag - Fårö

På söndagen tog vi bilen till Fårö efter frukosten.
Hittade jättemysiga ställen och fina kalkbrott efter vägen.
Färjan gick supersmidigt både fram och tillbaka. Vi kom precis samtidigt som den och det var inga köer utan det var bara att åka på.


Underbara Visby

Lördagen...
Såååån himla perfekt dag!
Började med en god frukostbuffe innan vi myste på rummet. Fixade iordning oss och tog cyklarna och cyklade längs muren. Stannade till vid medeltids marknaden och tog ett varv där innan vi cyklade vidare till stan och systemet. Cyklade till en hög punkt med utsikt över hela Visby och tog en cider i solen och bara njöt...
Tänkte ta en lättare lunch och ett glas vin vid stora torget men när vi såg menyn med ryggbiff blev valet enkelt ;) Satt på en takterass i stekande sol och åt ryggbiff och vin, bättre blir det inte!
...ev med en kul/mjukglass m marsmallow :)
Tillbaka på hotellet så badade vi bastu och lekte i poolen och drack mousserande.
Duschade och drack vin på rummet innan vi gick ut och åt riktigt bra mat så att vi båda trodde att vi skulle svimma. Jättegott och sååå mycket mat!
Kvällen fortsatte några timmar innan vi gick tillbaka till hotellet...



Gotland - Fredag

Tog 7 färjan till Gotland. Tidig morgon och en rätt dryg båtresa men när vi kom fram fick vi checka in på en gång på hotellet trots att kl bara var 11... Tog en powernap och sedan var vi redo! Tog bilen och åkte till Tofta och sen vidare mot Klintehamn där vi åt en good middag. Fortsatte sedan längst ner ön. Mysiga vägar och jättefint! Klättrade upp på ett litet berg med superfin utsikt innan vi åkte vidare till raukarna :) P fick äntligen klättra på dom, som han har tjatat.. ;) Hade en jättemysig kväll vid raukarna i solnedgången...


Lugna dagar

Har varit ledig i 2 dagar nu och det känns som att kroppen har behövt det.. Har inte blivit mycket annat än att ta det lugnt och kolla en hel del på OS. Imorgon blir det jobb hela dagen innan vi åker ut till stugan och gratulerar världens bästa mamma på hennes födelsedag!


Känsla

Vilken kväll det blev... Städade huset på fm, jobbat några timmar och sen åkte jag och handlade. Jätteskönt att komma hem till ett nystädat hus med rena sängkläder och fullt kylskåp :) Nu sitter jag ute på uteplatsen, sambon snickrar på garaget och Skrållan ligger i en solstol bredvid. Tar nog en springtur innan maten..!


S

Underbara lilla varelse! Såå himla goo!!


Fredag

Dagen började inte som tänkt utan vaknade av att regnet öste ner utan för fönstret. Så istället för en springtur låg vi kvar i sängen och myste! Nu ska jag städa lite inför helgens fest som innebär förfest hos oss.. Ha en bra dag!


Härliga dagar

Har haft 3 härliga dagar!
Hade först två sköna dagar i Stockholom tillsammans med vänner och sambo 
Så himla skönt att komma iväg hemifrån och bara umgås och hänga utan att ha massa måsten..
Ätit mycket bra mat, druckit många goda drinkar, myst, åkt många karuseller på grönan, shoppat!
 
 
Utsikten ifrån hotellrummet
 
 
 
Igår jobbade jag hela dagen, sov en timme när jag kom hem för att orka kvällen.
Duschade och drog på partykläderna igen och åkte till ön.
Hade en trevlig sommarkväll med härliga vänner!
 
 
Underbara sommar
 
//I.
 
 

RSS 2.0